Menu

Menu

Ristorante Tosca

Emanuele Riccobono - Fulvio Pierangelini - Pino Lavarra

Pino Lavarra hosts the Italian Master Fulvio Pierangelini

Appetizer:

Parma ham and Parmigiano cheese

Starter

Potato cream soup with sea scallops and white truffle from Alba

Crema di patate con Tartufo Bianco d'Alba

Pasta

Pumpkin ravioli with butter, grated Parmigiano cheese and white truffle from Alba

Ravioli di zucca, burro, Parmigiano e Tartufo Bianco D’Alba

Chickpeas and red prawns

Passatina di ceci e gamberi

Main Course

Red garoupa with vegetables and white truffle from Alba

Garoupa con verdure dal mercato e Tartufo Bianco d'Alba

Dessert

Beetroot and licorice from Calabria

.

.

Ristorante Aurora

altira

 

Michele Dell'Aquila - Fulvio Pierangelini

 

Chickpeas and red prawn

Passatina di ceci e gamberi

Cream of potato with scallop and fresh white Alba truffle

Crema di patate con Tartufo Bianco d'Alba

 

Japanese ombo giapponese con verdure e Tartufo Bianco d’Alba

Filetto di rombo giapponese con verdure e Tartufo Bianco d'Alba